Morgen eerbetoon voor trouwe Club-fan Eddy

Fiere Club-fans (Club Brugge - Antwerp)

17 september 2018 18:14 - Vrijdagavond tegen Lokeren werd een supporter onwel in het begin van de partij. De hulpdiensten probeerden hem nog te reanimeren, jammer genoeg overleed hij zondag in het ziekenhuis. 

Om Eddy Devreker (72) een passend eerbetoon te geven, roept Club op om dinsdag voor de wedstrijd tegen Dortmund You’ll never walk alone mee te zingen. Eddy was een trouwe fan, regelmatig te zien op training en beschikte over een abonnement in de onderste ring van de Westtribune.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.