Nederland ontdekt Danjuma: ‘Voor hem ga je rechtop zitten’

11 september 2018 21:30 - Arnaut Danjuma Groeneveld is nog geen international. De vleugelspeler kan kiezen tussen de Nederlandse en de Nigeriaanse nationale ploeg. Onze Noorderburen ontdekken nu de smaakmaker van Club Brugge volledig.

Naar verluidt toonden PSV, Ajax en Feyenoord interesse in Danjuma, maar de winger verkoos Club Brugge. ‘Een gevestigde naam is Groeneveld nog niet, maar de eerste indrukken die hij heeft achtergelaten beloven veel moois’, zo meldt de NOS.

‘Als jeugdspeler kreeg hij nooit een uitnodiging van de KNVB. Maar toch maakte de aanvaller in maart zijn debuut voor Jong Oranje in het oefenduel met België. Groeneveld scoorde direct. Een knappe goal. Aannemen, versnellen en scoren met links.’

Danjuma is een speler om van te genieten. ‘Als Groeneveld de bal krijgt en begint te dribbelen, ga je als kijker rechtop zitten. Zijn speelstijl lijkt op die van spelers als Memphis Depay en Steven Bergwijn. Voetballers die leven van een geslaagde actie.’

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.