Nieuwkomer moet zich nog aanpassen: “Ik begrijp de ontgoocheling”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

05 september 2018 13:46 - Siebe Schrijvers kwam afgelopen transferperiode over van KRC Genk. De aanvaller moet echter genoegen nemen met een reserverol.

Ook bij KRC Genk was Schrijvers niet zeker van zijn plaats. “Ik begrijp dat hij ontgoocheld is, zeker nu er met Rezaei iemand à la Diaby is bijgekomen, iemand die rond Wesley beweegt, veel loopt en veel druk zet. Op dit moment is dat de ideale combinatie. Dat het nu moeilijk is voor Siebe”, vertelt Rudi Cossey, T2 van Ivan Leko tegenover Sport/Voetbalmagazine.

Schrijvers moet zich nog aanpassen. “Laat me eerst duidelijk stellen dat Ivan honderd procent gelooft in de enorme mogelijkheden van die jongen. Alleen moet Siebe zich nog wat aanpassen aan onze manier van spelen. Hij heeft de neiging om naar de bal toe te komen en de korte combinatie te zoeken, terwijl wij vooral de ruimtes opzoeken en lopen zonder bal. Je ziet dat hij dat niet gewoon is”, aldus Cossey.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.