OFFICIEEL: Vanaken blijft Club Brugge langer trouw

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

12 september 2018 20:26 - Hans Vanaken beleeft schitterende tijden. Vorig seizoen was de Limburger één van de drijvende krachten van de kampioenenploeg, waarvoor hij beloond werd met de trofee van Profvoetballer van het Jaar. Nadat hij zijn goede vorm begin dit seizoen gewoon verderzette, volgde een eerste selectie voor de Rode Duivels.

Vorige vrijdag in Schotland mocht Vanaken zijn debuut maken als international en nog geen week later komt er alweer schitterend nieuws. Woensdagavond op de spelersvoorstelling tekende Vanaken immers een nieuw contract bij Club.

Daardoor ligt de spelmaker voortaan tot 2023 vast. Hij is al de tweede sterkhouder op korte tijd die zijn contract verlengt, na eerder ook al Wesley Moraes.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.