Onterechte kritiek op Vanaken? “Altijd maar weer dat”

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

05 september 2018 21:02 - Hans Vanaken is sterk aan het seizoen begonnen bij Club Brugge. De middenvelder kreeg vooral in het verleden veel kritiek. Er wordt echter nu nog steeds met de vinger gewezen naar zijn ‘beperkte snelheid’.

Vader Vital Vanaken is het daar niet mee eens. “Altijd maar weer dat. Ik zeg je: iemand die 1m94 groot is, loopt nu eenmaal anders dan iemand die niet groter is dan 1m60. Daar kun je gewoon niets aan doen. Je moet maar eens de statistieken opvragen bij Club Brugge”, laat Vital Vanaken weten tegenover Het Nieuwsblad.

Vader Vanaken heeft ook een advies voor de criticasters. “Hans behoort er al drie jaar tot de spelers die het meeste afstand afleggen en die het snelst lopen. Mijn advies is dan ook: kijk niet naar iemands grootte, maar kijk naar iemands voeten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.