Persverantwoordelijke Club geeft Cercle een heerlijke veeg uit de pan

Verhaeghe - Vormer - Willem

29 september 2018 22:48 - De stadsderby is voor Cercle Brugge altijd de belangrijkste match van het jaar, maar dit jaar bleek het toch niet opgewassen te zijn bij Club. Blauw-Zwart was met 4-0 te sterk, maar desondanks durfden de fans van Cercle Club nog een beetje treiteren tijdens de match.

“Er is maar één ploeg in Brugge”, zongen de Cercle-supporters op een gegeven moment. Persverantwoordelijke Kirsten Willem diende hen echter heerlijk van antwoord op Twitter. “Dat klopt wel… van dinsdag tot donderdag toch. Dan zitten wij in Madrid. Champions League en zo”, schreef hij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.