Preud’homme onthult reden vertrek bij Club Brugge

Michel Preud'homme met Club-sjaal

10 september 2018 21:00 - Michel Preud’homme is nu aan de slag bij Standard, maar stond in het verleden aan het roer bij Club Brugge. De oefenmeester onthult nu de reden waarom hij vertrok bij Blauw-Zwart.

“Ik heb Brugge verlaten omdat ik moe was. Ik wou rust na veertig jaar voetbal. Een andere reden was er niet”, vertelt Preud’homme tegenover De Zondag. “Ik heb genoten van dat sabbatjaar, van het pendelen tussen Bordeaux (waar zijn vriendin woont, red.) en België. Ik heb tijd kunnen nemen voor mijn vriendin, mijn kinderen.”

“Ik heb nieuwe bezigheden ontdekt. Ik heb voor het eerst in mijn leven de ramen gewassen. En wat mij opviel: zelfs dan kwam de perfectionist in mij naar boven. Die ramen moesten blinken, hoor”, gaat de hoofdtrainer verder.

Even zag het er naar uit dat Club Brugge zijn laatste club ging zijn. Ja. Ik weet nu dat ik gelukkig kan zijn zonder voetbal. Ook mijn omgeving zag dat. Mijn vriendin en mijn zoon dachten zelfs dat ik neen zou zeggen tegen Standard”, aldus Preud’homme.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.