Preud’homme verrast: “Hij genoot echt van Club Brugge”

Michel Preud'homme met brede glimlach

10 september 2018 16:29 - Michel Preud’homme staat weer aan het roer bij Standard. De oefenmeester was in het verleden ook succesvol bij Club Brugge, en dat laat nog steeds zijn sporen na.

“Mijn kinderen leven écht mee met mij. Heb je die titelviering gezien in Brugge? Voor mijn zoon is het trouwens niet gemakkelijk dat ik nu voor Standard werk. Hij genoot echt van Brugge. Maar ik denk wel dat hij opnieuw supportert voor zijn papa. Al kon hij het niet aan om naar Club-Standard te komen kijken”, vertelt Preud’homme verrassend aan De Zondag.

“Mijn vriendin vindt het spijtig dat we elkaar minder zien. Maar ze ziet ook dat ik de kwaliteiten heb om dit te doen. Mijn zoon in Brussel, mijn dochter in Utrecht, mijn vriendin in Bordeaux, ik in Knokke en Luik, dat is veel pendelen. Maar weet je wie wel blij is? Mijn moeder. Zij is er 78, en woont op een appartement, hier in Luik, naast mijn zus. Ik ben weer dichter bij haar”, aldus Preud’homme.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.