Preud’homme wijst met de vinger: “Als Club het doet, is het niet erg”

Michel Preud'homme met brede glimlach

30 september 2018 19:55 - Michel Preud’homme en Standard presteren niet naar behoren. Na de wedstrijd tegen Sevilla kreeg de coach kritiek op zijn verdedigende systeem.

De oefenmeester van de Rouches is het daar niet mee eens en wijst met de vinger naar onder meer Club Brugge. “Er zijn een aantal bedenkingen die ik mij maak bij wat ik de laatste tijd gelezen en gehoord heb in de media”, begint Preud’homme tegenover Het Laatste Nieuws.

“Als Standard, of Michel Preud’homme – want ik heb die opmerkingen ook bij mijn vorige clubs gehad – beslist om met drie centrale verdedigers te spelen, dan is dat áltijd een verkeerde keuze. Anderlecht en Club spelen voortdurend met drie centrale verdedigers, daar wordt het systeem niet in vraag gesteld.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.