Refaelov: “Achteraf gezien had ik al een jaar eerder moeten vertrekken bij Club”

Refaelov viert met megafoon (Club Brugge - KRC Genk)

15 september 2018 15:19 - Lior Refaelov trok deze zomer de deur bij Club Brugge achter zich dicht na zeven jaar in het shirt van Blauw-Zwart. De Israëliër trok naar Antwerp, nadat hij het voorbije jaar op de achtergrond verzeild was.

In Het Laatste Nieuws vertelt Refaelov over zijn exit bij Club. “Tijdens de play-offs vorig sei- zoen heb ik in een gesprek met Verhaeghe en Mannaert aangegeven dat ik wou vertrekken, dat ik een nieuwe uitdaging nodig had. Achteraf gezien had ik eigenlijk al een jaar eerder moeten vertrekken in Brugge”, klinkt het.

“Eind augustus vorig jaar had ik al een akkoord met een buitenlandse club (Maccabi Haifa, red.) en was ik klaar om te vertrekken. Maar om uiteenlopende redenen wilde Club mij niet laten gaan. Dat was een ontgoocheling voor mij. In januari had ik een akkoord met Standard, ík heb er alles aan gedaan om naar Luik te gaan, maar uiteindelijk sprong ook die deal in laatste instantie af.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.