Refaelov laat zich uit over mislukte transfer Standard: “Teleurgesteld”

Lior Refaelov duim omhoog (Club Brugge - AZ)

08 september 2018 10:07 - Lior Refaelov liet na zeven seizoenen Club Brugge het Jan Breydelstadion achter zich. De aanvallende middenvelder trok naar Antwerp, maar stond ook dicht bij een overgang naar Standard.

Ondanks een akkoord liep de deal uiteindelijk mis. “Tja, ik had in januari al een persoonlijk akkoord met Standard, maar er waren andere zaken die ervoor gezorgd hebben dat de deal niet is doorgegaan”, laat Refaelov weten tegenover Het Nieuwsblad.

Waarom de deal niet is doorgegaan laat de Israëliër voor wat het is. “Dat zeg ik liever niet, uit respect voor iedereen die erbij betrokken was.” De middenvelder is ook duidelijk over zijn gevoel bij de mislukte transfer. “Teleurgesteld, natuurlijk. Ik had al veel mensen ontmoet, er was een akkoord en ik was klaar om eens andere sferen op te snuiven”, aldus Refaelov.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.