RSCA-icoon zet Club niet bij titelkandidaten: “Deze twee wel”

Limburg is Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

05 september 2018 23:41 - Gilles Van Binst is een Anderlecht-icoon en de oud-verdediger ziet landskampioen Club Brugge niet als één van de titelkandidaten.

Van Binst zei eerder ook al dat Anderlecht nooit zou verliezen op Jan Breydel, dat draaide echter anders uit. “Ach ja, wist ik veel dat Wesley toch nog zou meespelen. Dat scheelde toch een serieuze slok op de borrel. Zonder hem had Anderlecht makkelijk een draw kunnen halen. Zo formidabel vond ik Club Brugge voor de rest niet”, laat hij weten tegenover Het Nieuwsblad.

Van Binst vindt ook niet dat Blauw-Zwart bij de titelkandidaten hoort. KRC Genk en Standard Luik zijn dat volgens hem wel. “Na de volgende twee matchen, Genk uit en Standard thuis, weten ze pas echt weten waar ze staan. Voor mij zijn dat de twee grootste concurrenten voor de titel dit seizoen”, aldus Van Binst.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.