Snelders ziet onverwacht voordeel aan bekeruitschakeling Club

Eddy Snelders (analist)

29 september 2018 12:57 - Club Brugge heeft vanavond in de derby tegen Cercle iets recht te zetten, want woensdag leed het een beschamende nederlaag op het veld van KMSK Deinze, tweede in de eerste amateurliga, in de Croky Cup. Club mag zo al één prijs schrappen dit seizoen, maar Eddy Snelders ziet een onverwacht voordeel.

“Leko kan die nederlaag wel gebruiken”, stelt de analist bij Voetbalkrant. “Tegen de jongens die roepen dat ze een basisplaats verdienen kan hij nu zeggen te zwijgen en tegen de anderen kan hij aantonen tot wat verslapping leidt. Hij kan het gebruiken om zijn ploeg scherp te houden. Ze staan nog altijd eerste en als je geen te mal figuur slaat in Europa zal dat snel vergeten zijn.”

Hoe dan ook stond Snelders net als iedereen versteld dat Club, net als Anderlecht en Standard, al meteen sneuvelde. “Tuurlijk verwachtte ik het niet, maar aan de andere kant vind ik het wel leuk. Het gebeurt overal. In Engeland ligt Manchester United ook al uit de League Cup. Maar het verrassende is dat ze alle drie uitschuiven. Ze hebben allemaal een ruime kern. Die gasten zouden zich moeten willen tonen.”

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Denk jij dat de uitschakeling ook positieve gevolgen heeft?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.