Sonck legt uit waarom Club Brugge uitgeschakeld werd in de beker

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

27 september 2018 08:20 - Na de uitstekende prestaties tegen Borussia Dortmund en AA Gent beschouwden velen Club Brugge als onklopbaar in België, maar aan die illusie werd woensdagavond hardhandig een einde gemaakt. Het verloor met 2-0 van amateurclub Deinze en ligt zo al meteen uit de Croky Cup.

Club leverde bovendien ook een belabberde prestatie af. Wesley Sonck wijst de spelers met de vinger voor de pijnlijke uitschakeling. “Dit kan eigenlijk niet”, vindt hij.

“Jongens als Cools, Decarli en Vossen hebben zich al op het hoogste niveau bewezen. Dat Club nu al is uitgeschakeld is door een gebrek aan mentaliteit. Club is momenteel een machine en dan is dit toch een zeer grote verrassing.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij het eens met Sonck?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.