Speler van Anderlecht ziet Meunier als zijn grote voorbeeld

Thomas Meunier is a Bruges Boy

06 september 2018 14:36 - De Rode Duivels spelen morgen in Glasgow een vriendschappelijke interland tegen Schotland om zich voor te bereiden op het eerste duel in de Nations League op 11 september in Reykjavik tegen IJsland. 

Ondertussen proberen de Belgische beloften zich te plaatsen voor het EK. Zij spelen morgen op verplaatsing bij Malta. Alexis Saelemaekers van Anderlecht werd voor het eerst opgeroepen door bondscoach Johan Walem. “Ik kijk enorm op naar Thomas Meunier, hij is mijn grote voorbeeld”, zegt de 19-jarige in Het Laatste Nieuws.

“Voor jonge spelers is het altijd inspirerend om de beste spelers van het land het zien op te nemen tegen de andere grote naties en het dan ook nog eens zo goed te doen. Iedereen probeert zich dan te spiegelen aan de Rode Duivel die op zijn positie speelt”, blikt hij terug op het WK.

“Defensief heb ik nog veel werk voor de boeg en ik denk dat ik van zijn positiespel nog veel kan opsteken”, besluit Saelemaekers, die Meunier ooit hoopt te kunnen opvolgen op de rechterflank bij de Rode Duivels.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.