Sterk Club Brugge begint Champions League met zure nederlaag, maar oogst wel lof

18 september 2018 23:11 - Club Brugge is helaas niet met puntenwinst aan de Champions League kunnen beginnen. Het speelde tegen Borussia Dortmund nochtans een sterke partij, maar slaagde er niet in zijn kansen af te maken en kreeg in de slotfase nog op klungelige wijze een goal tegen. Ondanks de 0-1-nederlaag oogstte Club echter niets dan lof voor zijn prestatie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.