Sterkhouder Club Brugge is overtuigd: “Wij zijn grootste titelkandidaat”

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

10 september 2018 19:15 - Landskampioen Club Brugge hoopt komend seizoen zijn titel te verlengen. Sterkhouder Wesley Moraes voelt zich alvast in zijn sas bij Blauw-Zwart.

Het zag er even naar uit dat Wesley afgelopen transferperiode ging vertrekken, maar inmiddels heeft hij zijn contract tot 2023 verlengd. “Ik ben heel gelukkig om hier bij Club Brugge te spelen. Ik ben goed aangepast. Ik ben ook nog jong en wil hier verder gaan”, vertelt Wesley tegenover Sportweekend.

Wesley ziet Club Brugge ook als grootste titelkandidaat. “Dat denk ik wel. We hebben een goeie ploeg en zijn gefocust. Door goed te spelen en hard te trainen zullen we erin slagen om nog titels te pakken en opnieuw kampioen spelen”, aldus de Braziliaanse aanvaller.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.