Succescoach Leko kan icoon Ernst Happel evenaren

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

10 september 2018 23:04 - Coach Ivan Leko startte uitstekend aan zijn trainerscarrière. De Kroaat pakte in zijn eerste seizoen meteen het kampioenschap in de Jupiler Pro League met Club Brugge.

Nu is de opdracht voor Blauw-Zwart om die lijn verder te zetten. Vooral in de Champions League. “In zijn tweede jaar moet Leko doen waar Michel Preud’homme niet in slaagde: punten pakken in de Champions League”, zo weet Het Nieuwsblad.

De Kroatische oefenmeester kan ook in zijn tweede seizoen meteen een tweede opeenvolgende titel in de wacht slepen. Zo kan Leko een icoon voorbijstreven. “Als Leko ook dit seizoen de titel pakt, wordt hij de eerste trainer sinds Ernst Happel die twee opeenvolgende titels pakt”, aldus HNB.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.