Toptransfer Club Brugge: “Voetbal in JPL is meer internationaal”

Club-supporters duimen omhoog (Club Brugge - KRC Genk)

05 september 2018 15:40 - Club Brugge heeft afgelopen transferperiode verschillende spelers binnengehaald. Arnaut Danjuma Groeneveld was daar één van. De Nederlander had niet lang nodig om zich aan te passen.

In zes wedstrijden was Danjuma al goed voor drie doelpunten. De buitenspeler is vooral fysiek gegroeid bij Club Brugge in die paar weken. “Ik ben fysiek wel veel gegroeid. Ik ben heel fit geworden bij Club, de trainingen zijn daar toch een tandje hoger”, vertelt Danjuma tegenover Fox Sports.

Het spel is ook anders in de JPL. “Ik heb me gelukkig snel aan kunnen passen aan het systeem. Ik ben ontzettend blij met mijn stap naar Club Brugge. Het voetbal in België is zoals ik het noem meer internationaal. Het is fysieker, ik moet meer lopen. In Nederland krijg je als aanvaller ook meer tijd. Dat is daar wel anders”, aldus de Nederlander.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.