Transfer Limbombe: “Ik denk niet dat Nantes zijn eerste keuze was”

Anthony Limbombe (Club Brugge - AZ)

03 september 2018 17:26 - Anthony Limbombe aasde afgelopen transferperiode op een vertrek bij Club Brugge. Na een ellenlange soap heeft de aanvaller uiteindelijk zijn overgang gekregen naar het Franse Nantes.

Maar dat leek toch niet de droombestemming van Limbombe, die liever naar de Premier League wilde trekken. Met Huddersfield kwam er echter geen akkoord. “Eerlijk, ik denk niet dat Nantes zijn eerste keuze was. Hij wou naar Engeland maar op het eind had hij die keuze niet meer”, vindt analist Pascal Scimé tegenover Full Foot.

“Nantes kan wel een leuke springplank betekenen voor hem.” Nordin Jbari pikt in. “Het kan inderdaad een mooi opstapje zijn. Maar na een goed seizoen bij Club Brugge en dicht bij de Rode Duivels te staan, dan droom je toch niet van Nantes”, aldus Jbari.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.