Uitgeleende speler haalt uit naar Leko: “Dat voel je direct”

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

05 september 2018 22:49 - Ivan Leko beschikt over een ruime selectie. De concurrentie bij de landskampioen is dan ook groot. Linksachter Ahmed Touba is het echter niet eens met de keuzes van de Kroaat.

Tegenover Het Nieuwsblad haalt Touba uit naar zijn coach. “Leko had een rechtsvoetige nodig, terwijl ik linksvoetig ben. Maar soms begreep ik het niet meer, dat ik nooit aan de bak kwam. Ik begon nog in de ploeg, maar opeens was het gedaan. Als een coach niet van je moet weten, dan voel je dat direct. Leko zou vijf andere spelers eerder op mijn positie opstellen dan mezelf.”

Touba is nu uitgeleend aan Oud-Heverlee Leuven. “Ik kon naar Nederland en Italië, maar de clubs kwamen er niet uit. Met OHL ging het snel. Vincent Mannaert riep mij op zijn bureau op minder dan 48 uur voor de transferdeadline. Ik heb de club bezocht, naar Jellert Van Landschoot (ook door Club Brugge aan OHL verhuurd) gebeld, en was overtuigd”, aldus Touba.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.