Update over blessures Rezaei, Dennis en Nakamba

Marvelous Nakamba (Club Brugge - KRC Genk)

11 september 2018 08:11 - Club Brugge kampt met een aantal geblesseerde spelers, maar die lijken allemaal op de weg terug. Marvelous Nakamba, Kaveh Rezaei én Emmanuel Dennis lonken naar een terugkeer.

Het Laatste Nieuws meldt dat Nakamba de trainingen met de groep al gedeeltelijk heeft hervat. De middenvelder was afgelopen seizoen één van de sterkhouders van de kampioenenploeg, maar maakte dit seizoen nog geen minuten. Nakamba zou echter nog niet fit geraken voor de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund en de wedstrijd tegen KAA Gent van 23 september.

Het Nieuwsblad meldt dat Rezaei twijfelachtig blijft. Er is wel goed nieuws over Dennis. ‘Twijfels bij Club omtrent de paraatheid van Rezaei die omwille van een overbelasting niet naar de nationale ploeg trok. Dennis is hersteld van zijn spierblessure en hoopt vrijdag te spelen.’ Coach Ivan Leko zou binnenkort aldus weer over een fitte kern kunnen beschikken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.