Vader Vanaken komt met goed nieuws voor Club Brugge

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

04 september 2018 09:20 - Hans Vanaken is voor het eerst geselecteerd voor de Rode Duivels en dat zorgde voor euforie ten huize Vanaken.

Ook vader Vital Vanaken was in de wolken. “Pas toen ik ’s avonds terugkeerde van mijn werk was er iemand die me belde en me het nieuws vertelde. Mijn vrouw en ik hebben dan maar een flesje cava gekraakt”, vertelt Vital Vanaken tegenover Het Nieuwsblad.

Vader Vanaken heeft ook goed nieuws voor Club Brugge, want de middenvelder is dolgelukkig bij Blauw-Zwart. “Ik merk dat Hans gelukkig is. Hij is – ik durf het bijna niet te zeggen – bijna nooit geblesseerd, hoeft niet langer de hoge verwachtingen van duurste Brugse transfer met zich mee te dragen en merkt ook dat zijn vrouw Lauren blij is in het Brugse. Wat er naast het veld gebeurt, is voor hem heel belangrijk.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.