Vader Vanaken over Rode Duivel: “Speler met meeste aangeboren talent ooit”

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

10 september 2018 17:38 - Hans Vanaken is officieel Rode Duivel. De middenvelder maakte zijn eerste minuten tegen Schotland en vader Vital Vanaken hoopt alvast op meer minuten tegen IJsland in de Nations League.

Eerder liet Vital Vanaken al weten dat het spel van de Rode Duivels zijn zoon wel ligt. Nu hoopt de familie Vanaken op meer minuten tegen IJsland. “Dat zou mooi zijn, maar het wordt weer een heel andere match. Of ik deze keer wel naar Reykjavik vlieg? Neen, het wordt opnieuw een plaatsje in de zetel. (lacht)”, vertelt Vanaken tegenover Het Belang van Limburg.

Vanaken heeft de pech dat er nu een gouden generatie is en pas zijn eerste cap heeft weten te bemachtigen. “Tja, dat zou kunnen, maar zullen we nooit weten. Het is alleszins zijn eigen verdienste dat hij er nu bij is, tussen al die grote namen. Wat de toekomst brengt, moeten we afwachten. Natuurlijk hoop ik dat hij de volgende keer weer geselecteerd wordt.”

“Want deze lichting is echt van wereldniveau. Kijk naar Eden Hazard, wat die weer allemaal deed. Misschien is het een sterke uitspraak, maar voor mij is hij de Belgische speler met het meeste aangeboren talent ooit. Ook al kan je generaties moeilijk met elkaar vergeleken”, aldus Vital Vanaken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.