Vanaf vandaag 14u ticketverkoop Champions League

Champions League

10 september 2018 10:13 - Club Brugge speelt komend seizoen Champions League. De landskampioen zit in een groep met Borussia Dortmund, Atlético Madrid en AS Monaco.

Blauw-Zwart hoopt hoge ogen te gooien in Europa, en rekent ook op de steun van de supporters. De ticketverkoop zal vandaag beschikbaar zijn vanaf 14u, zo meldt Club Brugge op zijn officiële kanalen.

‘Nadat onze abonnees de kans kregen om hun abonnement te verlengen voor de Champions League, start op maandag 10 september om 14u de vrije verkoop voor mini-abonnementen’, zo staat te lezen op de clubwebsite.

VERKOOP ENKEL ONLINE!

‘Wie een abonnement voor de Champions League wil aankopen, kan dit enkel online. Daarom is registreren noodzakelijk op my.clubbrugge.be. Enkel CLUB 1891 Members kunnen een mini-abonnement kopen voor de Champions League, per Membership kan je tot 4 abonnementen kopen. Zorg dus dat je account met Membership gelinkt is aan je ticketingprofiel.’

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.