Vanaken laat zich uit over speelkansen tegen IJsland

Hans Vanaken viert tijdens kampioenenmatch tegen Anderlecht

08 september 2018 16:26 - Hans Vanaken is Rode Duivel. De smaakmaker van Club Brugge heeft zijn eerste cap tegen Schotland gepakt en Vanaken hoopt op meer.

Vanaken speelde een halfuur mee tegen Schotland en ziet al uit naar meer minuten en een mogelijke basisplaats. “Waarom niet tegen IJsland?”, vraagt Vanaken zich in Het Laatste Nieuws luidop af. “Al zijn dat toch andere omstandigheden”, geeft de kersverse Rode Duivel ook toe.

Tegen IJsland speelt België voor de Nations League. Vanaken geniet alvast van zijn tijd bij de nationale ploeg. “Bij de pauze in de kleedkamer wist ik nog van niks, maar toen ik in de tweede helft al snel het sein kreeg dat ik me intensiever moest warmlopen, wist ik dat mijn moment gekomen was.”

Ook heeft Vanaken iets speciaal in gedachten met zijn wedstrijdshirt van Schotland. “Wat zeker is, is dat ik dit wedstrijdshirt nooit meer wegdoe. Het blijft in de kast. (enthousiast) Of misschien kader ik het zelfs in!”, aldus Vanaken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.