Vanaken na debuut RD: “Dat moeten we met Club in de CL ook doen”

Hans Vanaken (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

08 september 2018 12:29 - Hans Vanaken maakte in de 0-4 zege op Schotland zijn debuut voor de Belgische nationale ploeg. De middenvelder gaf na afloop ook meteen een reactie.

“Het is fantastisch om met deze jongens te mogen spelen. Het is mooi om mijn debuut te maken”, vertelde Vanaken voor de camera van VTM. “Ik moest me wel wat aanpassen aan het niveau. Het gaat toch een stapje sneller, zelfs op training”, gaf de middenvelder toe.

Vanaken zag dat de Rode Duivels de fouten van Schotland meteen afstraften. “Zo gaan we het Club Brugge ook moeten aanpakken in de Champions League. Kansen grijpen en fouten proberen af te straffen”, besloot Vanaken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.