Vanaken na derbyzege: “Dat mag toch niet gebeuren”

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

30 september 2018 12:05 - Club Brugge heeft de verloren wedstrijd in de Croky Cup tegen Deinze weggespoeld met een 4-0 derbyzege tegen Cercle Brugge. Na afloop sprak Vanaken ook over het bekerdebacle.

“Vorige woensdag was een accident de parcours”, vertelt Vanaken op de website van Club Brugge. “Natuurlijk mag dat niet gebeuren. De spelers die vorige woensdag speelden, konden zeker die wedstrijd winnen, maar dat is dus niet gebeurd.”

“Gelukkig kwam de derby eraan, dus dat was het moment om onze misstap recht te zetten. En ik denk dat we dat perfect gedaan hebben. Ons spel was misschien niet echt super, maar we hebben Cercle niet in de match laten komen en hebben zelf genoeg ons spel kunnen spelen om een ruime 4-0 overwinning te boeken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.