Vanaken reageert op zijn selectie voor de Rode Duivels

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

01 september 2018 09:35 - Voor Hans Vanaken was vrijdag een topdag. De middenvelder kreeg op de middag te horen dat hij voor het eerst geselecteerd werd voor de nationale ploeg, ’s avonds zette hij die selectie nog wat kracht bij met een sterke prestatie tegen Zulte Waregem.

“Het is jammer dat ik zelf niet kon scoren maar daar lig ik niet wakker van. Voor sommigen komt de interlandbreak als gelegen om toch een beetje rust te hebben en mentaal het kopje leeg te maken. Om daarna gewoon aan te vatten zoals we bezig zijn. Maar ik denk niet dat dit een reden mag zijn om stil te vallen of uit vorm te geraken. We moeten hier gewoon verder op bouwen en na de interland op dit elan verder gaan”, vertelt Vanaken op de website van Club.

Vanaken zelf zal uiteraard niet kunnen rusten tijdens de interlandbreak. “Ik ga zeker niet beginnen zweven, maar het zijn mooie vooruitzichten. Het is een hele eer om voor de nationale ploeg te spelen. Als je die ploeg bekijkt, is er toch nog altijd een beetje ongeloof om daar bij te horen. Maar ik ga gewoon genieten en mijn best doen. Er waren een aantal gekwetsten en dan wordt de kans iets groter om erbij te zijn. Mijn prestaties waren de laatste weken ook gewoon goed. Iedereen zal mij daar wel steunen en dan zal het wel goed komen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.