Vanaken schudt iedereen wakker: “Kunnen we ons in de Champions League niet permitteren”

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

15 september 2018 10:11 - Club Brugge kwam tegen Lokeren toch een beetje met de schrik vrij. Het pakte de zege pas in de 98ste minuut na een strafschop van Jelle Vossen. Hans Vanaken zag dat de prestatie van Club niet goed genoeg was.

“Nog zo’n eerste helft als tegen Lokeren kan niet – het tempo was te laag en we waren niet scherp genoeg”, is hij scherp in Het Laatste Nieuws. “In de Champions League kan je je zoiets niet permitteren. Daar mag je geen steek laten vallen. Alles moet goed zitten, moet kloppen, want we willen niet het kleine broertje zijn.”

Zelf had de spelmaker ook niet zijn allerbeste avond. “Van vermoeidheid was geen sprake. Dat mag geen excuus zijn. Ik heb na IJsland twee nachten na elkaar wat slaap ingehaald. Trouwens, ik vond niet dat ik heel slecht was. Oké, ik heb af en toe eens een bal verloren – iets wat mensen misschien niet verwachten van me – , maar dat komt omdat ik me niet probeer weg te steken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.