Vanaken viel niet uit de toon: “Het spel van de Rode Duivels ligt hem”

Hans Vanaken (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

10 september 2018 08:43 - Hans Vanaken viel in de oefeninterland tegen Schotland (0-4) in. De middenvelder van Club Brugge viel niet uit de toon en dat vindt ook vader Vital Vanaken.

“Hij heeft dat niet slecht gedaan voor een eerste keer. De manier van voetballen bij de nationale ploeg ligt hem ook. Er wordt niet zomaar lukraak met de lange bal gewerkt, maar over de grond gevoetbald. Na de match heb ik hem dan ook een berichtje gestuurd om hem te feliciteren”, vertelt Vital Vanaken tegenover Het Belang van Limburg.

De familie Vanaken keek naar het debuut van de middenvelder vanuit de zetel. “Sommige mensen hebben een job, hé (lacht). We hebben de wedstrijd van in onze zetel gevolgd. Natuurlijk met een beetje spanning, want je weet nooit wat het zal geven. De omstandigheden vielen gelukkig mee. Toen Hans inkwam, stond het al 0-3 en de Belgen waren enkele klassen sterker dan Schotland”, aldus Vital Vanaken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.