Vanaken zingt dit liedje bij ontgroening Rode Duivels

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

04 september 2018 21:20 - Hans Vanaken is één van de debutanten bij de Rode Duivels. De sterkhouder van Club Brugge maakt veel indruk in de competitiestart en heeft dan ook een selectie verdiend bij de nationale ploeg van België.

Het is echter een traditie dat nieuwkomers een liedje zingen bij wijze van ontgroening. Ook Vanaken ontsnapte niet aan deze traditie. De middenvelder heeft gekozen voor ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis.

“Een Nederlandstalig nummer is het makkelijkst”, zegt Vanaken. “Iedereen kent dat nummer en bij Club Brugge heb ik dat ook gezongen. Het is een halve minuut of een minuut je eigen belachelijk maken en dan is het weer voorbij”, aldus de smaakmaker van Blauw-Zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.