‘Vanavond tegen Lokeren 2 nieuwe namen aan de aftrap’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

14 september 2018 12:06 - Club Brugge opent vanavond op vrijdag al de 7de speeldag in de Jupiler Pro League thuis tegen Lokeren, want komende dinsdag wacht de ontvangst van Borussia Dortmund in de Champions League. 

Ivan Leko zal van de wedstrijd tegen de Waaslanders gebruik maken om 2 nieuwe jongens in de ploeg te integreren. Het gaat om Brandon Mechele, die centraal achterin de voorkeur zal krijgen op Matej Mitrovic, en Krépin Diatta, die op de rechterflank gaat postvatten. Dat weten de kranten van Het Mediahuis.

Mitrovic speelde twee volle wedstrijden met Kroatië en krijgt rust. Het ideale moment om sterkhouder Mechele opnieuw wedstrijdritme te laten opdoen. Dion Cools behoort niet tot de selectie en Clinton Mata en Dennis zijn niet fit, waardoor Diatta zijn kans op rechts zal krijgen. Thibault Vlietinck is de eerste back-up.

Voorin behoort Kevah Rezaei toch tot de selectie ondanks dat hij met een blessure moest afhaken voor de oefeninterland tussen Iran en Oezbekistan afgelopen week. Of hij aan de aftrap verschijnt, is onduidelijk. De trainer beschikt met Wesley, Vossen en Openda nog over drie andere centrumspitsen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.