Vanhaezebrouck verrast en geeft toe: ‘Club is ons aan het voorbijsteken’

28 september 2018 18:35 - Zowel Club Brugge als RSC Anderlecht zijn uitgeschakeld in de Croky Cup. Tegenover Het Nieuwsblad geeft coach Hein Vanhaezebrouck verrassend toe dat Club Brugge en KAA Gent sterker aan het worden zijn.

“Ik heb nooit gezegd dat we met deze kern kampioen kunnen worden. Daar heb ik nog nooit een uitspraak over gedaan, wel dat we gaan meestrijden. Bij Anderlecht doe je altijd mee voor de hoofdprijs maar dit jaar zijn ze er verschillende ploegen die in aanmerking komen”, aldus Vanhaezebrouck.

“Alleen Bayern München en PSG worden acht op tien keer kampioen, die status hebben we voor het ogenblik niet meer in België. Ik heb zelfs gelezen dat Club een groter budget heeft dan Anderlecht en ook KAA Gent verhoogde zijn budget. Dat speelt allemaal mee, zij staan sterker terwijl vroeger Anderlecht alleenheerser was. Zij zijn ons aan het bijbenen of zelfs aan het voorbijsteken…”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.