Vertrekker moest nieuwe uitdaging aangaan: “Er was geen klik met Leko”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

08 september 2018 12:56 - Lior Refaelov nam na jaren trouwe dienst afscheid van Club Brugge. De aanvallende middenvelder tekende bij Antwerp.

Refaelov wilde zekerheid op speelminuten. “Na een paar goede gesprekken met Ivan Leko kreeg ik de eerste matchen mijn kans. Maar toen ik nadien weer op de bank belandde, ben ik naar Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe gestapt met de melding dat ik wou vertrekken. Na alles wat er dat seizoen gebeurd was, moest ik een nieuwe uitdaging aangaan”, laat de Israëliër weten tegenover Het Nieuwsblad.

Refaelov en coach Ivan Leko hadden geen probleem met elkaar, maar van een klik was er echter geen sprake. “Echt: ik had en heb geen probleem met hem. Er was gewoon geen klik tussen ons. Ik kan niets slechts zeggen over hem en hij heeft bij Club voor schitterende dingen gezorgd. Dat is de waarheid”, aldus Refaelov.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.