(VIDEO) – Herbeleef heroïsche kwalificatie CL in Dortmund

17 september 2018 23:24 - In het seizoen 2003-2004 plaatste Club Brugge zich voor de groepsfase van de Champions League door in de laatste voorronde Borussia Dortmund na de strafschoppen uit te schakelen. Dat gebeurde in het Westfalenstadion in Dortmund en luidde het begin van een donkere periode in voor de Duitse topclub. 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.