Voormalig doelwit maakt het Club erg moeilijk tegen Lokeren

Club-spelers rondo (KV Oostende - Club Brugge)

14 september 2018 21:20 - Club Brugge staat halverwege 0-1 achter tegen Lokeren op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League. 

Het enige doelpunt van de eerste helft kwam op naam van Djordje Jovanovic. De amper 19-jarige Serviër stond afgelopen zomer ook in de belangstelling van Blauw-zwart, maar er kwam geen akkoord met Partizan Belgrado. Uiteindelijk zou hij naar Lokeren verkassen.

Behalve zijn doelpunt toonde Jovanovic zich erg bedrijvig, want hij trof nog tweemaal de paal. Club kreeg ook kansen, maar wist die niet te verzilveren. We hebben nog 45 minuten en toegevoegde tijd om de achterstand ongedaan te maken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.