Vormer blijft kritiek krijgen bij Oranje: “Zinloos om hem op te stellen”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

11 september 2018 16:12 - Ruud Vormer is een absolute sterkhouder bij Club Brugge. Bij Oranje krijgt de middenvelder echter kritiek, vooral vanuit de studio van Veronica Inside.

Nederland verloor zondag met 2-1 van Frankrijk en Vormer kwam als invaller binnen de lijnen. “Tegen de top van Europa kan je met ons middenveld alleen maar verliezen”, vertelt René Van der Gijp. “Je hebt een type Kanté nodig en wij hebben Vormer”, aldus de analist.

Ook Johan Derksen is geen fan. “Koeman zet weer die Vormer er in. Die kwam tegen Peru al een paar keer vrij voor de keeper en scoorde toen niet. Koeman was nu zo naief om Vormer opnieuw te brengen. Tegen Frankrijk kwam hij weer twee keer voor de keeper en miste. Die Vormer scoort nooit. Zinloos om hem op te stellen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.