Vormer heeft geen schrik van wereldkampioen Frankrijk

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

08 september 2018 12:12 - Ruud Vormer zit weer bij de selectie van Oranje. De middenvelder van Club Brugge lijkt zondag in de basis te staan tegen wereldkampioen Frankrijk.

Vormer is echter niet geïntimideerd door de Franse wereldsterren. “Vroeger had ik dat wel, nu niet meer. Ik ben dertig, hè”, laat de Belgische Gouden Schoen-winnaar weten aan Trouw. “Als ik bij de selectie van het Nederlands elftal zit en een wedstrijd mag spelen, dan ben ik al een heel blij man. Zo sta ik erin.”

Vormer heeft uitdagingen nodig in zijn carrière. “Dat heb ik af en toe wel nodig. Ik moet mezelf soms even uitdagen.” Er is toch een verschil tussen Club en Oranje, vindt Vormer. “Bij Club Brugge heb je wat meer tijd, hier bij Oranje zit er meteen een tegenstander in je rug. Daar moet ik aan wennen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.