Vormer laat zich uit over akkefietje met arbiter

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

23 september 2018 21:57 - Club Brugge heeft KAA Gent met 0-4 van de mat gespeeld. Ook middenvelder Ruud Vormer was weer uitstekend en zorgde onder meer voor een prachtige assist op Wesley.

De Nederlander kreeg ook een gele kaart door een akkefietje met arbiter Lardot. “Dat is onzin”, klonk het in de microfoon van Sporza. “Het was gewoon een overtreding anders was ik wel doorgelopen. Ik begrijp het niet. Maar het is vergeven. Iedereen maakt foutjes. Ook ik.”

“De eerste helft speelden we niet eens zo goed. De tweede helft benutten we de ruimtes veel beter. Je komt 0-1 voor en dan loopt alles wat vlotter”, wordt Vormer geciteerd door Het Laatste Nieuws. “Onze tweede helft was gewoonweg fantastisch. Gent zit een beetje in een lastige periode. Het is normaal dat de kopjes bij hen na de 0-2 wat naar beneden gingen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.