Vormer legt uit waarom Club dit seizoen in tegenstelling tot twee jaar geleden niet verslapt

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

22 september 2018 13:17 - Club Brugge pakte vorig seizoen meer dan verdiend de landstitel, de tweede al in drie jaar. Twee jaar geleden kende Club een moeilijk seizoen na de titel, maar dit seizoen blijft Blauw-Zwart gewoon op zijn elan verdergaan. En daar zijn volgens Ruud Vormer drie redenen voor.

De eerste reden heet Ivan Leko. “Hij is zeer intens. ’t Is best wel een mannetje, hoor. Op een dag in de play-offs riep-ie mij en Hans (Vanaken, red.) bij zich en hij vertelde: ‘Als we kampioen worden, is dat dankzij jullie. Maar als we géén kampioen worden, is het óók jullie schuld.’ Heerlijk, toch? Ik vond dat Leko die verantwoordelijkheid mocht eisen – hij had helemaal gelijk”, vertelt Vormer in Het Laatste Nieuws.

“Hij duldt niet de minste verslapping. In de voorbereiding heeft-ie eens een training na een uur stilgelegd en iedereen naar binnen gestuurd – enkele jongens gingen niet tot het uiterste. Michel kreeg na de titel dezelfde dynamiek niét meer op gang – dat komt vooral omdat deze groep rijper is dan toen, én omdat Bart (Verhaeghe, red.) en Vincent (Mannaert, red.) nu wél frisse, nieuwe gezichten erbij haalden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.