Wat met Dion Cools na Dortmund? “Dubbel gevoel”

21 september 2018 11:22 - Dion Cools mocht in de Champions League tegen Dortmund vroeg in de tweede helft invallen. In een moeilijke periode kon hij niet overtuigen of verdergaan op het elan van zijn voorganger Vlietinck. 

Cools versierde dit seizoen nog maar 1 basisplaats en Leko eist meer van de rechterflankspeler. Als Mata straks fit is, heeft hij met ook nog Vlietinck, Dennis en Diatta vier concurrenten voor zijn positie. “Het is een keuze van de trainer. Ik moet mij bewijzen op training en de minuten die ik krijg, moet ik pakken”, reageert Cools in Het Nieuwsblad.

“We kunnen de kater van Dortmund zondag al doorspoelen in Gent. Het is positief dat er zoveel wedstrijden zijn. Momenteel zitten we wel nog met een dubbel gevoel. We zijn trots op ons spel tegen Dortmund. We waren de betere ploeg en alles klopte. Zij hebben amper kansen gecreëerd, maar wij houden er niets aan over. En het draait nog steeds om punten pakken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.