‘We mogen deze man danken dat Wesley nog bij Club speelt’

Wesley in duel (Club Brugge - Gent)

06 september 2018 17:46 - Wesley werd de hele zomer lang gelinkt aan een transfer richting Lazio Rome, maar hij verlengde onlangs zelfs zijn contract tot 2023. Nochtans stond de aanvaller open voor een stapje hogerop. 

Wesley had een persoonlijk akkoord met Lazio en zag een overgang zitten. De Italianen deden een bod, maar tot een concrete overeenkomst kwam het nooit. Corriere dello Sport weet nu dat Lazio-trainer Simone Inzaghi niet overtuigd was van Wesley en het daarover niet eens geraakte met de sportieve cel van de Italiaanse club.

Inzaghi wou dat het geld voor Wesley, tussen de 10 à 15 miljoen euro, geïnvesteerd zou worden in versterkingen op andere posities. In de spits is Inzaghi tevreden van zijn eerste keuze Ciro Immobile met de Ecuadoriaan Felipe Caicedo als eerste vervanger. Daarom ging de transfer van Wesley niet door.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.