Wesley: “Ik heb mijn lesje wel geleerd”

Vormer - Wesley - Denswil - Cools

14 september 2018 14:38 - Wesley hangt mogelijk nog altijd een verlengstuk van zijn schorsing boven het hoofd, maar tot en met de topper bij AA Gent op 23 september lijkt hij gewoon speelgerechtigd te zullen blijven. 

Begin augustus pakte Wesley rood na een elleboogstoot in Moeskroen. “Ik weet dat ze als een gek naar mij toe vliegen, maar ik leer ermee omgaan. Dit zal niet meer gebeuren. Ik had ook nooit de intentie om iemand te blesseren”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

“Dat ik alsnog geschorst kan worden, daar probeer ik niet aan te denken. Ik heb mijn lesje wel geleerd. Het is moeilijk om rustig te blijven wanneer ze je aanvallen, maar dat geldt voor elke speler.”

“Ik voelde me zo ongelukkig als ik aan de kant moest blijven door de schorsing. De motivatie was ongelooflijk groot toen ik weer mocht spelen tegen Anderlecht. Ik heb aan mijn ploegmakkers gevoeld dat het team me nodig had.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.