Wesley maakte meteen indruk op ex-ploegmaat: “Na een kwartier had ik het al gezien”

Cools - Wesley - Dennis - Poulain (Club Brugge - Zulte Waregem)

20 september 2018 08:59 - Wesley Moraes ontplofte vorig seizoen helemaal en werd daarvoor ook beloond met de trofee van Rookie van het Jaar. Deze zomer kwam er ook heel wat interesse, onder meer van Lazio, maar de Braziliaan bleef en verlengde zelfs zijn contract. Ook dit seizoen maakt hij indruk, maar dat verrast ex-ploegmaat Davy De fauw niet.

“Hij is inderdaad toegekomen op Jan Breydel toen ik er ook nog was. Zijn eerste training was op een zondag, een dag na een wedstrijd en ik mocht toen ook meetrainen omdat ik niet gespeeld had, met Wesley er onder anderen bij”, herinnert de verdediger van Zulte Waregem zich bij Voetbalkrant. “Philippe Clement was de trainer die op het veld stond voor die training en na een kwartier al zei ik tegen Phille dat Wesley echt iets ging worden. Hij heeft het ondertussen al laten zien.”

“Wesley is heel sterk, krachtig, heeft een geweldig en ondergewaardeerd schot met de binnenkant van de voet en een vaste trap. Het is een pure winnaar. Hij komt uit een andere cultuur, maar hij heeft zich ontwikkeld en zijn hoofdje is echt goed geworden. Het is een goede jongen naast het veld, goed van inborst en hij wil luisteren en beter worden. Agressie tonen? Dat is zijn speelstijl. Hij is gewoon zo groot en sterk dat hij zijn ellenbogen automatisch gebruikt. Dat er van overal interesse is? Dat is niet abnormaal.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.