Wesley na hattrick tegen KAA Gent: “Ik wil topschutter worden”

Wesley Moraes hartje (Club Brugge - Charleroi)

23 september 2018 22:00 - Wesley Moraes was dé grote man in de Slag van Vlaanderen. De Braziliaanse spits maakte een hattrick in de Ghelamco Arena.

“Ik ben blij dat ik mijn team kon helpen met drie goals”, wordt de spits geciteerd door Het Laatste Nieuws “Ik hou wel van dit soort fysieke matchen. Af en toe een tik krijgen van een verdediger, hoort erbij.”

Wesley heeft nu vijf doelpunten in zes wedstrijden. “Uiteraard wil ik graag topschutter worden. Ik voel me prima en mijn mentaliteit is verbeterd. Gent is een sterk team. Hier komen winnen is dus niet evident.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.