Witsel: “Club Brugge speelt het beste voetbal van België”

18 september 2018 09:57 - Borussia Dortmund wordt vanavond de eerste tegenstander van Club Brugge in deze editie van de Champions League. Bij de Duitsers komt Club ook een landgenoot tegen, want sinds deze zomer speelt Axel Witsel er. De Rode Duivel kan alleen maar positief zijn over Club.

“Ze spelen het beste voetbal in België. De jongste drie jaar werden ze twee keer kampioen. Ze hebben veel de bal. Maar ik verwacht dat het tegen ons moeilijker zal zijn. We moeten respect tonen voor Club Brugge, maar tegelijkertijd moeten we eerlijk zijn: met onze kwaliteiten zijn we verplicht om Club te kloppen”, stelt de middenvelder in Het Nieuwsblad.

En zelf wil Witsel ook belangrijk zijn. “Ik ken Brugge, heb ze veel ontmoet met Standard. Er heerst een goede sfeer in dat stadion. Maar niet zoals in Dortmund. Die sfeer is moeilijk te evenaren. Ik herinner me een doelpunt van mezelf tegen Club Brugge. Dat was op Sclessin in de play-offs in 2011. Een schot van 20 meter in de winkelhaak. Dat is misschien wel de mooiste goal die ik ooit maakte. In elk geval mijn mooiste souvenir tegen Club Brugge. (lacht)”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.