Wordt Rits geslachtofferd? ‘Hij is dat tikkeltje trager’

30 september 2018 13:38 - Clinton Mata en Marvelous Nakamba staan voor een terugkeer bij Club Brugge. Zo kan Ivan Leko bijna weer over een volledige fitte kern beschikken.

Nakamba was afgelopen seizoen een belangrijke figuur in het kampioensjaar van Blauw-Zwart. Mats Rits kan wel eens het slachtoffer worden. ‘Alleen, hij is geen Nakamba. Hij is net dat tikkeltje minder in de balrecuperatie, net dat tikkeltje trager als er na het winnen van de bal naar voren gesprint moet worden, net dat tikkeltje minder goed dan de Zimbabwaan’, vindt Guillaume Maebe van Het Nieuwsblad.

‘Voor Rits wacht een van de volgende matchen het lot dat Nakamba vorig jaar over zich kreeg: goed spelen, maar toch naar de bank verwezen worden voor een groter talent. In het geval van Nakamba was dat Jordy Clasie, nu legt de Zimbabwaan zelf het hoofd van Rits op het kapblok’, aldus Maebe.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Wie zie jij het liefst in de basis staan?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.