Zullen we samen deze Gent-fan alvast wat schrik aanjagen?

Blue Army passie en trots (Club Brugge - Gent)

06 september 2018 19:53 - Omdat Hans Vanaken in een interview met Het Laatste Nieuws zei dat Club Brugge in de Champions League ook kan wat AA Gent deed, besloot een fan van de Buffalo’s een gewaagde weddenschap aan te gaan. 

AA Gent behaalde in het seizoen 2015-2016 in een groep met Valencia, Zenit en Olympique Lyon 10 punten in de Champions League. Buffalo-fan Michiel vergist zich wel, want hij vermeldt in zijn tweet dat Club meer dan 10 op 18 moet halen, maar ‘doen wat AA Gent deed’ betekent dat een evenaring van 10 op 18 ook voldoende is, of doorstoten naar de volgende ronde.

Als dat gebeurt, belooft hij aan iedereen die zijn post retweet maar liefst 50 euro. Ook al wordt het een moeilijke opgave om in een veel sterkere groep dan Gent destijds met Atlético, Dortmund en Monaco dit te verwezenlijken, we kunnen Michiel wel met een ongemakkelijk gevoel opzadelen welke aanzienlijke som geld hij zou kunnen verliezen.

Klik op het vogeltje en retweet!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.