Zure Vanhaezebrouck: “Club staat niét veel verder dan wij”

Hein Vanhaezebrouck bestelt bij de Chinees

01 september 2018 09:40 - Club Brugge sprong vorige week over Anderlecht in het klassement, nadat het in een rechtstreeks duel de aartsrivaal uit Brussel met 2-1 had verslagen. Dat hebben ze daar klaarblijkelijk nog niet helemaal verteerd, want Hein Vanhaezebrouck vond het nodig om de prestatie van Club nog eens te minimaliseren.

“De repliek na de topper dat Club veel verder staat dan wij vond ik niet juist”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. “We hadden op Club ongeveer evenveel kansen, dat is al lang geleden. En als de videoref doet wat hij moet doen – zich niet moeien met een onduidelijke fase – komt er een penalty en is het misschien 2-2.”

“Dan zou iedereen onze jonge ploeg loven. Want we moeten ze wel tijd geven. Vergeleken met vorig seizoen voor Nieuwjaar stond alleen Trebel in de elf tegen Club.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.